Paikallisten muusikoiden julkaisuja

Luonnehdimme lyhyesti Kanta-Hämeen seudulla ilmestyvää musiikkia ja tarjoamme vinkkejä myös menneisyyteen.

Laura Huovinen: KuivajärviUusia lauluja vienankarjalaisen runonlaulannan perinteitä kunnioittaen.

 

Breathing Statue: Configuration CompleteIlari Halosen sooloprojektin esikoisalbumilla on huumorintajuista ja progressivista elektronista musiikkia.

Womack: StraysForssalaisen heavy rock -yhtyeen uusin rock-albumi on aikaisemmasta linjasta poiketen akustinen.

Leena Lintula: Paluuta nuoruuteenJazz-lauluharrastuksensa elvyttäneen laulajan nostalginen levy tunnelmallisiin iltoihin.

Samurai of prog: Lost and foundLevy sisältää 1970-luvun progea, jota ei ole aikaisemmin saatu asianmukaisesti syystä tai toisesta julkaistua.

Sir Elwoodin vieraskirja: RunoilijaSir Elwoodin vieraskirja on julkaissut uuden albumillisen Ilpo Tiihosen elämänmakuisiin runoihin sävellettyjä lauluja.

Jarspis: Ulkoa opittu asenneRiihimäkeläisen trion musiikissa yhdistyy rap/puhelaulu punkrockiin ja hyvinvointiyhteiskunta saa kyytiä.

 

Moonika Ilmén: Rakkauden katuLevyllä on 50-, 60- ja 70-lukujen vähemman tunnettuja iskelmäkappaleita nykyaikaiseen henkeen sovitettuna.

Great performancesHyvää Sibeliuksen syntymäpäivän juhlintaa ja suomalaisen musiikin päivää kaikille 08.12.2015!

Eedeniksi luultiinSextetti Petty Pilmgrims soittaa vanhaa irlantilaista, skotlantilaista, englantilaista ja pohjois-amerikkalaista laulumusiikkia.

Kanta-Hämeen seudun musiikintekijät! Kanta-Hämeen seudun musiikintekijät!

Tarjoa levyäsi Hämeenlinnan kaupunginkirjaston musiikkiosastolle. Voit tuoda levysi pääkirjaston asiakaspalveluun. Laita äänitteen mukaan nimesi, yhteystietosi (mieluiten sähköpostiosoite) ja hintapyyntö. Otamme sinuun yhteyttä.