Musiikkivinkit

Kristi Stassinopoulou: NynMenestyneellä levyllä yhdistetään omintakeisesti kreikkalaista kansanmusiikkia, rembetikaa, ambient-soundeja ja rockia.

Litku Klemetti: Juna KainuuseenLitku Klemetti yhdistelee levyllään estoitta suomi-iskelmää discoon, purkkaan ja autotallirockiin..

Leinonen: Hei taasMonipuolinen artisti versioi uusimmalla levyllään 1980-luvun alun suomidiskoa.

Womack: StraysForssalaisen heavy rock -yhtyeen uusin rock-albumi on aikaisemmasta linjasta poiketen akustinen.

Leena Lintula: Paluuta nuoruuteenJazz-lauluharrastuksensa elvyttäneen laulajan nostalginen levy tunnelmallisiin iltoihin.

Samurai of prog: Lost and foundLevy sisältää 1970-luvun progea, jota ei ole aikaisemmin saatu asianmukaisesti syystä tai toisesta julkaistua.

Sir Elwoodin vieraskirja: RunoilijaSir Elwoodin vieraskirja on julkaissut uuden albumillisen Ilpo Tiihosen elämänmakuisiin runoihin sävellettyjä lauluja.

Laurie Anderson: Heart of a DogSamannimiseen elokuvaan tehty soundtrack koostuu tarinoista, musiikkikatkelmista ja ympäröivän elämän äänistä.

Jarspis: Ulkoa opittu asenneRiihimäkeläisen trion musiikissa yhdistyy rap/puhelaulu punkrockiin ja hyvinvointiyhteiskunta saa kyytiä.

 

Moonika Ilmén: Rakkauden katuLevyllä on 50-, 60- ja 70-lukujen vähemman tunnettuja iskelmäkappaleita nykyaikaiseen henkeen sovitettuna.