Kepeää luettavaa

Lucy Dillon: Ikuisen onnen salaisuusKirjassa viihdytään kirjakaupassa, nautitaan ihania kakkupaloja ja lämmintä kaakaota, pohditaan elämää, ystävyyttä ja rakkautta. Ehkä keksitään myös se, miten voi elää elämänsä onnellisena loppuun asti.
 

Nainen joka söi napoleoninTeos on ylistystä arjen pienistä iloista. Kirja ilahduttaa myös lukijaa ja saa miettimään, mistä voisi iloita juuri tänään (sateisena kesäpäivänäkin ilon aiheita löytyy yllättävän monta).

 

Hope Riverin kätilöVaikka kirjassa kuvataan köyhyyttä, surkeutta ja ennakkoluuloja, se on kuitenkin varsin valoisa. Uskollisuus, ystävyys ja elämän kunnioittaminen ovat kirjan kantavia teemoja. Kirja, jonka henkilöitä tuli heti ikävä kun se loppui. Ihanaa lomalukemista!
 

Villiminttu & VetoketjuSatakielisiskot-sarja kertoo kahdesta nuoresta naisesta lounasravintolaa pitävästä Aurista ja suutarinliikkeen omistavasta Hennasta, joiden yritykset ovat vierekkäisissä liiketiloissa ja jotka ovat myös kämppäkavereita.
 

Eppu Nuotio: Mutta minä rakastan sinuaKirjan keski-ikäiset henkilöt ovat kohdanneet pettymyksiä, mutta elämä tarjoaa heille myös rakkautta ja onnea.

 

Sattumalta sinunSattumalta sinun on mukava ja kepeä chick lit -kirja. Tarina on hauskasti kirjoitettu kertomus siitä, mitä voi tapahtua, jos uskaltaa päästää irti menneestä ja antaa sattuman viedä. Kirja on julkaistu aiemmin jatkokertomuksena Me Naiset-lehdessä nimellä Akateemisesti sinun. 

 

SydänystäväKirjassa paneudutaan todentuntuisesti nuorten maailmaan ja perhe-elämän kriiseihin. Teos avaa uusia näkökulmia ystävyyteen ja siihen, kun aletaan olla liian läheisiä ja puuttua liikaa toisten elämään.

 

MehiläiskuningatarKirja on hyvänmielen lukemista. Kirjassa ihmiset osaavat auttaa toisiaan lempeästi yli vastoinkäymisten.

 

Ihana nähä!Härkösellä on taito olla yhtä aikaa realistinen ja hauska kirjoittaja. Synkistäkin aiheista löytyy vähintään mustaa huumoria.

 

 

Reipas tyttö saa paikanKirja on mukava, kesäinen ja kepeä maalaiselämän kuvaus. Marttilan teksti on helppolukuista ja tarina on viihdyttävä, kaikkine kaavamaisuuksineen.