Jännitystä

Lehtolainen: Viattomuuden loppuMaria Kallio joutuu selvittämään seksuaalirikollisen surmaa.

Hedström: IhmiskoeIhmiskoe saa lukijan janoamaan tarinaan jatkoa, jota toivottavasti on pian tulossa

Tuomainen: Synkkä niin kuin sydämeniAleksi Kiven äiti murhattiin pojan ollessa 13-vuotias. Nyt, 20 vuotta myöhemmin, Aleksi uskoo tietävänsä, kuka murhan takana oli

Mattias Edvardsson: Melkein tosi tarinaPsykologinen jännitysromaani sijoittuu Lundin kirjailija- ja opiskelijapiireihin.

Eppu Nuotio: MyrkkykeisoKevyeksi kesälukemiseksi mainiosti sopiva kirja aloittaa Ellen Lähteen tutkimuksista kertovan sarjan.

 

Epätavallisen jännitysromaaninNuotio: Nainen parvekkeella juoni kietoutuu Edelfeltin maalauksen ympärille.

Hanne Dahl: Vaiettu velkaHauholaisessa matkailualan yrityksessä tapahtuu taas hurjia. Kirja on kolmas Hanne Dahlin Hauholle sijoittuvista dekkareista.

Pierre Lemaitre: CamilleYlikomisario Camille Verhoevenin rakastettu mukiloidaan ryöstön yhteydessä henkihieveriiin. Suoraviivaiselta vaikuttavasta tapauksesta tuleekin yllättävän mutkallinen.

King: SeSe on mestarillinen taidonnäyte alitajunnan voimasta, hyvän ja pahan välisestä taistelusta ja lapsuuden viattomuudesta.

Susi: Takaikkuna Leia Laine ei aavista, mihin kaikkeen sotkeutuu kun ottaa vetääkseen hankkeen, joka tarjoaa tukea seksiaddiktiosta kärsiville miehille. Kirja sai Vuoden johtolanka 2016 -palkinnon.