E-äänikirjat

Kotimaisia äänikirjoja

Ellibs

 

 

 

Ellibsin e-kirjapalvelu sisältää valikoiman kotimaisia e-äänikirjoja. Kuunteleminen tapahtuu suoraan selaimessa, erillistä kuunteluohjelmaa ei tarvita.

Äänikirjoissa on merkintä "E-äänikirja" kirjan kannen kuvan yläpuolella. Voit etsiä äänikirjoja rajaamalla hakua. Klikkaa kolmea pistettä hakulaatikon oikeassa yläkulmassa ja valitse tiedostomuodoksi vain Äänikirja MP3.

Ellibs - ohjeet ja esittely

Ulkomaisia äänikirjoja

 

 

 

Naxos Spoken Word Library -äänikirjapalvelussa on kuunneltavissa kauno- ja tietokirjallisuuden klassikoita. Sisältö on pääosin englanninkielistä, mutta jonkin verran löytyy myös saksan- ja ranskankielistä kirjallisuutta. Joissain teoksissa on mukana myös teksti. Naxos Spoken Word Library -äänikirjapalvelu on käytettävissä Hämeenlinnan kaupunginkirjaston kirjastokortilla.

Voit selata teoksia kirjailijan, lukijan, kielen tai kustantajan mukaan. Hakea voit aiheen, teoksen nimen, kirjailijan, lukijan tai ISBN-numeron mukaan. Edistyneessä haussa voit hakea myös genren mukaan.

  • Kirjaudu palveluun Hämeenlinnan kirjaston kirjastokortilla. Kirjoita Enter Passcode -kenttään kirjastokorttisi numero (numerosarja viivakoodin yläpuolella) ja klikkaa Go-painiketta.
  • Kun lopetat, muista kirjautua ulos Log out -painikkeesta.
  • Naxos Spoken Word Libraryssa voi olla 2 samanaikaista käyttäjää.