Valitse ohjelmaa Hämeenlinnan pääkirjaston aikuisten videokerhoon

Hämeenlinnan pääkirjasto etsii aikuisia äänestämään, mitä ohjelmistoa katsottaisiin suunnitteilla olevassa, kaikille avoimessa, ilmaisessa aikuisten kulttuuri- ja matkailuvideokerhossa.

Mukaan on tarjolla 31 teosta eli murto-osa yli 2790 teoksen Naxos-videotallennepalvelusta. Samaa voi yksittäinen asiakaskin käyttää kirjastokortilla Hämeenlinnan Vanamo-kirjastojen E-kirjastossa. Videokerhoon on tarjolla eri taiteiden tallenteita ja kulttuurin, historian ja matkailun alojen dokumentteja ja muita teoksia. Videokerhon ohjelmistovalintaan osallistuminen vaatii kirjastokortin ja salasanan numerot. Äänestää voi 10.7.-20.8.2017.

Äänestämään pääsee osoitteessa: https://osva.btj.fi/hameenlinna/466 tai
Vanamo etusivu > Vaikuta valikoimaan > Valitse lista > Naxos-videot

Äänestettävät videot ovat yleensä kestoltaan noin 50-minuuttisia, englanninkielisiä, vailla tekstitystä. Katselutilaisuudet eivät kuitenkaan edellytä hyvää kielitaitoa tai keskustelua englanniksi, vaan kulttuurista ja kulttuureista kiinnostunutta mieltä.

Lisätiedot: kirjastonhoitaja Sini Kiuas, HML pääkirjasto, sini.kiuas@hameenlinna.fi