Uusimmat lukuvinkit

Kemppinen: LumikuruKullervo Kemppisen Lumikuru on eräkirjojen klassikko. 1950-luvulla kirjoitetussa kirjassa kerrotaan Saariselän alueen ainutlaatuisesta tunturimaisemasta ajalta, jolloin vain harvat sen tunsivat.

Segrfellin unikuningasUuden suomalaisen fantasiatrilogian ensimmäinen osa joka kuvaa Segrfellin valtakuntaa kuninkaan vaihdoksen keskellä. Teos vetäisee lukijansa aivan uuteen maailmaan keskelle historiallisia tapahtumia. 

Kadonneen kissan salaisuusViisi etsivää viettää kesää maaseudulla Peterwoodissa Rikin ja Besin luona. Selvitettävä salaisuus liittyy heidän naapurinsa lady Candlingin arvokkaaseen näyttelykissaan, joka on kaunis siamilainen Yön kuningatar.

Uusimmat musiikkivinkit

HattiBhutamBand: Affects of old timeAlbumilla ambient yhdistyy juurevaan ilmaisuun ja puheenomaiseen lauluun,

I riseJamaikalaisen reggaelaulajan Etanan vaikuttava neljäs albumi viime vuodelta. Hän laulaa vahvalla äänellään vaihtelevalla tyylillä elämän iloista ja suruista. 

Events

Ilmoittautuminen Hämeenlinnan pääkirjaston verkkostartteihin ja tablettistartteihin meneillään. Kuvat kamerasta käyttöön -kursseilla on vielä tilaa.

Janakkalan pääkirjaston aula, 5.9.2015 klo 18

Pääkirjasto, Jukolan kirjasto, Hauhon kirjasto ja Lammin kirjasto.

Hämeenlinnan kirjastoissa e-kirjojen, e-lehtien, verkkomusiikkipalvelun ja Hämeenlinnan Lydian esittelyä. Katso opastusaikataulut ja lisätietoja.

Exhibitions

31.8.-27.9. JSydämeni laulu - kansainvälinen kirjataidenäyttely, yläaula ja vitriinit
2.-11.9. Kirjailijakuvia, Jyrki Komulainen valokuvanäyttely, Keidas

8.-11.9. Heraldiikkaa ja öljymaalauksia, Jussi Toukonen

28.8.-29.9. Kalligrafia - kauniisti kirjoittamista, Päivi Pärssinen

Tustustu Lydia-digipankkiin

Lydia